Situationsplan

På Torsös västra kust, så långt ut i Vänern man kan komma landvägen, erbjuder vi ett bekymmersfritt boende med lättskött tomt och bekväm närhet till områdets egen restaurang. Dessa förutsättningar ger dig möjlighet att välja mellan det egna köket och att strosa ned till restaurangen en ljummen sommarkväll för att avnjuta en lyxig middag. Här kan ni tillsammans med andra boende och gäster ta ett glas, se solen gå ned, äta nyfångad fisk och bara njuta av lugnet och stillheten. På Laxhall är man långt ifrån ljudet av biltrafik och stadens brus. På Seaport Laxhall finns något för alla.

Området kommer att bebyggas med arton sjöstugor placerade i två rader mot båthamnen. I den lägre främre raden, kommer den första etappen om åtta bostäder att uppföras successivt med start under 2013. Därefter kommer den högre, bakre raden att i etapp två komplettera området med ytterligare tio sjöstugor.

Etapp 1 består av hus 10 - 17:

  • 8 st Sjöstugor om 2-3 rok och 60m2 bostadsyta i två plan. Soldäck/balkong om 23m2.

Etapp 2 består av hus 20 - 29:

  • 10 st Sjöstugor om 2-3 rok och 60m2 bostadsyta i två plan. Soldäck/balkong om 23m2.

Möjlighet till båtplats erbjuds i den privata hamnen på bekvämt gångavstånd. Samtliga bostäder har rymliga förråd och bilen ställer du bekvämt på en egen parkering i närheten av området. Exklusivt för området byggs också en egen sandstrand i direkt anslutning till bostäderna.